Dr LEO® Vitamina A + D3 është shtojcë ushqimore, e krijuar për të kontribuar për eshtra dhe dhëmbë të shëndetshëm,  sistem imunologjik të fortë dhe shikimi të shëndetshëm tek fëmijët.

  • Vitamina D është e nevojshme për rritjen dhe zhvillimin normal të eshtrave. Ajo kontribuon në absorbimin normal dhe përdorimin e kalciumit dhe kështu kontribuon në ruajtjen e zhvillimit normal të eshtrave, muskujve dhe dhëmbëve.
  • Vitamina A kontribuon në funksionimin normal të sistemit imunitar dhe ruajtjen e shikimit. Mënyra më e lehtë për të marrë vitaminë D janë rrezet e diellit. Lëkura mund të prodhojë afërsisht 10 000 IU vitaminë D si rezultat i ekspozimit në diell për 20-30 minuta gjatë ditëve të verës, por me teshat dhe përdorimin e faktorëve mbrojtës për rrezitje, kufizohet sinteza e vitaminës D në lëkurë deri në 99%.

Vitamina Д3 (Cholecalciferol)………………………………10µg (400IU)
Vitamina А (Retinol palmitat)…………………………….….250µg (833IU)
Përbërës të tjerë jo-aktivë: Vaj ulliri.
* Nuk përmban organizma të modifikuar gjenetikisht.
 

  • Fëmijët 2 vjeç dhe rriturit mund të marrin një kapsulë në ditë.
  • Doza e rekomanduar ditore nuk duhet të tejkalohet.
  • Të ruhet në vend të thatë dhe të ftohtë.
  • Të mbahet larg fëmijëve!
  • Produkti është shtojcë ushqimore dhe nuk përdoret si zëvendësues i ushqimit të shumëllojshëm.
  • Produkti nuk duhet të përdoret nga fëmijët që janë alergjikë ose të ndjeshëm ndaj ndonjë përbërësi të produktit.

60 kapsula të buta.